Despre mine

Ma numesc Gönül Iusein si incepand cu toamna anului 2013, mi-am inceput activitatea ca medic specialist in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice in cadrul Spitalului Clinic din Medgidia, unde puteti beneficia de consultatii si tratatmente.

Sunt nascută in vara anului 1982, în Medgidia unde am copilarit si tot acolo am urmat cursurile Liceului Teoretic Nicolae Balcescu.

Am absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii Ovidius in anul 2007. In urma examenului de Rezidentiat din toamna anului 2007 am optat pentru a efectua specializarea in Pneumologie, dar in primavara lui 2008 s-a lansat ideea de rezidentiat pe post.

Am castigat concursul pentru un post de medic specialist în Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, cu locul de munca la Spitalul Municipal Medgidia, fiind necesar un stagiu de pregatire de 5 ani intr-un centru universitar.
Am optat pentru Cluj Napoca, unde am petrecut 1 an si jumatate, timp in care s-au format bazele cunostintelor mele in Diabet si Nutritie. Dupa aceasta perioada am plecat in Franta, unde am lucrat 1 an intr-o sectie de Diabet si Endocrinologie si 6 luni intr-o sectie de Cardiologie. Aici am capatat experienta confruntandu-ma cu diverse cazuri in numeroasele garzi efectuate in Serviciul de Urgenta.

In toamna anului 2011 m-am intors in Constanta, pentru a-mi finaliza rezidentiatul la Spitalul Clinic Judetean.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s